Hunt & Hackett sluit MDR contract met ICT Rijk van Nijmegen

Hunt & Hackett kondigt met trots aan dat het een vijfjarig contract heeft gewonnen voor het leveren van Managed Detection and Response (MDR) aan ICT Rijk van Nijmegen (iRvN). iRvN is de ICT-organisatie voor de gemeenten Nijmegen, Druten, Wijchen, Beuningen, Heumen, Berg en Dal en Mook en Middelaar. 

Met dit MDR-contract wordt Hunt & Hackett de cybersecuritypartner voor iRvN. Als partner helpt Hunt & Hackett op strategisch, tactisch en operationeel niveau om de cyberweerbaarheid van iRvN continu te verbeteren en af te stemmen op hun specifieke dreigingslandschap door het implementeren en beheren van een MDR-oplossing met de bijbehorende diensten. 

De cloud-native MDR-dienst van Hunt & Hackett combineert informatie over dreigingen, data-science gedreven analyses en menselijke expertise om organisaties te beschermen tegen geavanceerde cyberaanvallen. Het MDR-platform integreert verschillende soorten technologieën, zoals Security Orchestration Automation & Response (SOAR), Security Analytics en detectiesystemen. Hierdoor wordt realtime inzicht verkregen in de digitale omgevingen van klanten en kan er snel de juiste actie worden ondernomen wanneer er kwaadaardige activiteiten worden gedetecteerd. 

"Met het VNG-GGI (Gemeentelijke Gemeenschappelijke Infrastructuur) project als uitgangspunt heeft iRvN een uitdagende aanbesteding naar de markt gestuurd", zegt Jurjen Harskamp, medeoprichter en CEO van Hunt & Hackett. "Ik ben er trots op dat iRvN voor Hunt & Hackett heeft gekozen vanwege onze unieke aanpak, expertise en trackrecord om de organisatie weerbaar te maken tegen hun specifieke dreigingslandschap. 

"Dankzij de complete MDR dienstverlening van Hunt & Hackett zijn wij en onze deelnemers in staat om onze (cyber)weerbaarheid toekomstbestendig te verhogen en zien wij de samenwerking met Hunt & Hackett aankomende jaren met vertrouwen tegemoet,” zegt Nyree Glaap, Security Officer van iRvN.  

Over Hunt & Hackett

Hunt & Hackett is een missie-gedreven cybersecurityspecialist die zich primair inzet op het beschermen van organisaties die te maken hebben - of kunnen gaan krijgen - met specifiek op hen gerichte aanvallen. Hiervoor gebruikt Hunt & Hackett een op ‘Threat Modeling’-gebaseerde aanpak, waarbij zij APT-groepen monitort, toegepaste aanvalsmethodes analyseert en deze informatie als basis gebruikt om het specifieke dreigingsbeeld van een organisatie inzichtelijk te maken. Met deze informatie bouwt, opereert en onderhoudt Hunt & Hackett een digitaal immuunsysteem voor haar klanten om deze weerbaar te maken tegen het specifieke dreigingsbeeld, bestaande uit zowel geavanceerde als minder geavanceerde cybermisdaden zoals phishing en ransomware. Op deze wijze helpt Hunt & Hackett haar klanten bij het beheersen van hun cyberrisico's en het omarmen van de kansen die digitale transformatie biedt. 

Keep me informed

Sign up for the newsletter