De dag dat je gehackt wordt

CxO event | 21 maart


Stel je voor hoe de dag eruit ziet wanneer jouw organisatie wordt geconfronteerd met een cyberaanval. Wordt deze dag chaotisch of kun je de situatie onder controle houden? Één ding is zeker: deze dag zal vroeg of laat komen. Als CxO ben je verantwoordelijk voor de businesscontinuïteit. De juiste cybersecurityaanpak en strategie zijn daarin cruciaal. Daarnaast zorgt de NIS2-richtlijn ervoor dat alle bestuurders wettelijk bevoegd zijn om securitymaatregelen te nemen en dat deze bestuurders aansprakelijk kunnen worden gesteld wanneer zij de NIS2-richtlijn niet naleven.

Cybersecurity is soms net het bordspel Stratego. Het draait allemaal om strategische planning, verdediging, aanval, omgaan met onzekerheden, geduld en voortdurende inspanningen.

Wij nodigen je daarom graag persoonlijk uit voor  ons exclusieve CxO-event 'De dag dat je gehackt wordt: verkennen, voorkomen en verzekeren' op donderdag 21 maart in Utrecht. Hunt & Hackett, Telindus en VLC & Partners bundelen hun expertises om jou te ondersteunen bij deze cruciale taak.

Praktische informatie

Programma

 • 14:00
  Inloop
 • 14:30
  Welkom namens Hunt & Hackett, Telindus en VLC & Partners
 • 14:45
  "De dag dat je gehackt wordt" door Mattijs Dijkstra, Hunt & Hackett
 • 15:15
  "Verkennen, Voorkomen, Verzekeren" met presentaties door:
  Jeroen Hentscke, Telindus
  Marcel van Oirschot, Hunt & Hackett
  Wesley Stolzenbach & Ruud Louter, VLC & Partners
 • 16:30
  Interactief walking diner met wisselende thematafels
 • 18:00
  Afsluiting
Stratego (1061 × 786 px) (2040 × 1350 px) (1061 × 786 px)

Meld je nu aan

Waarom deelnemen?

Dit evenement brengt CxO’s samen om de benodigde inzichten te verkrijgen om je organisatie te beschermen tegen cyberrisico's en je klaar te stomen voor NIS2. Het gaat erom de juiste pionnen op de juiste plaatsen te zetten. Daarnaast is er mogelijkheid om ervaringen te delen en te netwerken. Tijdens dit evenement kun je het volgende verwachten:
Maximale zekerheid tegen beveiligingsincidenten zoals cyberaanvallen en -diefstal.
✅ Krijg kennis van de juiste maatregelen voor gemoedsrust.
✅ Goed voorbereid op een komende hack.
✅ Voldoen aan wet- en regelgeving zoals NIS2.
✅ Het diner is speciaal ingericht om te netwerken.